Language

COKLAT STANDARD

gamma classica cioccolato in polvere per professionisti

Produk Martini Cioccolato dihasilkan daripada pemilihan bahan-bahan terbaik: pemilihan bahan mentah dan tempat asal yang teliti, penggunaan eksklusif mentega koko dan vanila semula jadi, pencarian keharmonian rasa, variasi rasa, adalah unsur-unsur yang menjamin produk yang bernilai. Formulasi kami dicipta untuk memenuhi keperluan pengguna dalam pelbagai penggunaan coklat artisan dan pastri: dari sini datanglah coklat yang mudah digunakan dan serba boleh yang menjamin hasil berkualiti tinggi.

gamma classica cioccolato in polvere per professionisti
COKLAT STANDARD
Gourmand Bebutang Putih Kuning Gelap 54%

Koko 54% 23 Mentega Koko Kecairan: 5/5 Keamatan rasa: 4/5

Pergi ke produk >>
COKLAT STANDARD
Gourmand Bebutang Gelap 54%

Koko 54% 32/34 Mentega Koko Kecairan: 4/5 Keamatan rasa: 4/5

Pergi ke produk >>
COKLAT STANDARD
Gourmand Bebutang Gelap 57%

Koko 57% 36/38 Mentega Koko Kecairan: 5/5 Keamatan rasa: 4/5

Pergi ke produk >>
COKLAT STANDARD
Gourmand Bebutang Gelap 60%

Koko 60% 38/40 Mentega Koko Kecairan: 5/5 Keamatan rasa: 4/5

Pergi ke produk >>
COKLAT STANDARD
Gourmand Bebutang Gelap 72%

Koko 72% 38/40 Mentega Koko Kecairan: 4/5 Keamatan rasa: 5/5

Pergi ke produk >>
COKLAT STANDARD
Gourmand Bebutang Gelap 80%

Koko 80% 37/38 Mentega Koko Kecairan: 4/5 Keamatan rasa: 5/5

Pergi ke produk >>